Portfolio - Een overzicht van mijn werk.
Bekijk mijn portfolio

contact

Mobile

Interview

Podcastwerk
Als podcastmakers werk ik aan verschillende projecten, zelfstandig en in opdracht. Op dit moment ben ik met mijn audiocollectief Horens bezig met Wie Wat Bewaart, een podcast over kunst en erfgoed dat ligt opgeslagen bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort. Verder maakte ik samen met Dennis Gaens en Martin Rombouts de podcast dat dus., een podcast voor mensen die van documentaires houden. Ook werk ik aan een tweede seizoen van Wadlopen in Nimma, voor een klimaatfestival van filmhuis Lux, en aan een podcast voor het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Volg mijn Instagram-pagina voor meer informatie.

Audio

Werk als journalist en schrijver
Als journalist werk ik voor verschillende vakbladen en instellingen, waarvoor ik schrijf en af en toe live interviews of presentatie verzorg. Recente opdrachtgevers zijn het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde, Architectuur Centrum Nijmegen, OneWorld, Radboud Magazine, Vox, de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid. Ook werk ik aan verschillende fictiepublicaties, binnenkort te lezen op de Revisor. Met een recent verhaal werd ik geselecteerd voor de shortlist voor de Nijmeegse Literatuurprijs.

Docent

Docentenwerk
Regelmatig werk ik als docent voor verschillende doelgroepen, op het gebied van podcast maken en schrijven. Recente opdrachtgevers waren Podcastnetwerk, Radboud Universiteit, AKV | St. Joost, Lindenberg Nijmegen, en De Nieuwe Oost | Wintertuin.