Portfolio – Een overzicht van mijn werk.

Bekijk mijn portfolio

contact

Mobile

Interview

We moeten eens koffie drinken
Journalistiek werk
Ik werk op regelmatige basis voor universiteitsmagazine Vox, als journalist internationaal. Hiervoor interviewde ik bijvoorbeeld zelfverklaard antifeminist Charlotte Blaak en schreef ik een verhaal over de geschiedenis van LHBT+ boekhandel De Feeks. Voor literair en journalistiek magazine Hard//hoofd ben ik eindredacteur en schrijf ik af en toe zelf ook. Ook maak ik audioverhalen. Als journalist werk ik ook regelmatig op artikelbasis, zoals hier voor Buitenkunst en hier en hier voor magazine Oneworld.

Audio

We moeten eens koffie drinken
Audiowerk
Ik maak regelmatig podcasts en audioverhalen, zowel op eigen initiatief als in opdracht. Zo presenteerde ik samen met Michiel van de Weerthof Radio Kras, monteer ik voor De Nieuwe Oost | Wintertuin de podcast Laten we het een Safe Space noemen, en werk ik aan meerdere audioprojecten voor 2021. Samen met schrijvers Martin Rombouts en Dennis Gaens werk ik aan dat dus., een fictiepodcast voor mensen die van documentaires houden. In september 2020 lanceerden Dennis en ik de audiotour Wadlopen in Nimma, waarin Nijmegen aan zee ligt. Een preview daarvan hoor je hier.

Publicatie

We moeten eens koffie drinken
Publicaties
Samen met Koen van Vliet schreef ik een boek over de creatieve industrie, een industrie die niet bestaat. Het kwam uit in 2015, bij uitgeverij Eburon. De geïnterviewden zijn onder andere Levi van Veluw, Florentijn Hofman, Evana Kuik, en Floor Adams. We werkten voor dit boek samen met fotograaf Sten Petersen en vormgever Jolijn Ceelen. Ik maakte daarna een aantal andere publicaties in opdracht, waaronder een jubileumboek voor gehandicaptenvereniging Liduina en het boekje Ruig en Goed voor de gemeente Tilburg.