Portfolio – Een overzicht van mijn werk.

Bekijk mijn portfolio

contact

Mobile

Interview

We moeten eens koffie drinken
Journalistiek werk
Ik werk op regelmatige basis voor universiteitsmagazine Vox, als journalist internationaal. Hiervoor interviewde ik bijvoorbeeld zelfverklaard antifeminist Charlotte Blaak en schreef ik een verhaal over de geschiedenis van LHBT+ boekhandel De Feeks. Voor literair en journalistiek magazine Hard//hoofd ben ik eindredacteur en schrijf ik af en toe zelf ook. Ook maak ik audioverhalen. Als journalist werk ik ook regelmatig op artikelbasis, zoals hier voor Buitenkunst en hier en hier voor magazine Oneworld.

Audio

We moeten eens koffie drinken
Audiowerk
Voor de podcast Ondercast maakte ik een zomerverhaal over mijn vader en zijn strandhuis. Ook maakte ik een inzending voor de Korte Golf die later in Ondercast is verschenen. Ook voor Hard//hoofd maak ik audio, zoals hier. Samen met radiomaker Dennis Gaens maakte ik tevens Waar we over praten als we over boeken praten, een audiotour door je eigen boekenkast.

Publicatie

We moeten eens koffie drinken
Publicaties
Samen met Koen van Vliet schreef ik een boek over de creatieve industrie, een industrie die niet bestaat. Het kwam uit in 2015, bij uitgeverij Eburon. De geïnterviewden zijn onder andere Levi van Veluw, Florentijn Hofman, Evana Kuik, en Floor Adams. We werkten voor dit boek samen met fotograaf Sten Petersen en vormgever Jolijn Ceelen. Ik maakte daarna een aantal andere publicaties in opdracht, waaronder een jubileumboek voor gehandicaptenvereniging Liduina en het boekje Ruig en Goed voor de gemeente Tilburg.